[TH] XLink for XPress

xF2 Add-on [TH] XLink for XPress 1.0.6

No permission to download

Kilany

Member
Registered
Joined
Jan 29, 2020
Messages
23
Points
13

Reputation:

Hi

I have problem when try to link WordPress platform with Xlink

Code:
ErrorException: [E_WARNING] mysqli::__construct(): (HY000/2002): Connection refused in src/addons/ThemeHouse/XPress/RemoteHandler/Platform.php at line 296
XF::handlePhpError()

mysqli->__construct() in src/addons/ThemeHouse/XPress/RemoteHandler/Platform.php at line 296
ThemeHouse\XPress\RemoteHandler\Platform->activatePlugin() in src/addons/ThemeHouse/XPress/RemoteHandler/Platform.php at line 283
ThemeHouse\XPress\RemoteHandler\Platform->_installRemote() in src/addons/ThemeHouse/XLink/RemoteHandler/AbstractPlatform.php at line 161
ThemeHouse\XLink\RemoteHandler\AbstractPlatform->installRemote() in src/addons/ThemeHouse/XLink/Admin/Controller/Platform.php at line 180
ThemeHouse\XLink\Admin\Controller\Platform->actionSave() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 350
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 257
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchFromMatch() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 113
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 55
XF\Mvc\Dispatcher->run() in src/XF/App.php at line 2184
XF\App->run() in src/XF.php at line 391
XF::runApp() in admin.php at line 13
 

kiniemxua

Well-known member
Registered
Joined
Jun 30, 2019
Messages
61
Points
53

Reputation:

The config file in Xenforo config is the same WP, such as:

$config['db']['host'] = 'localhost';
$config['db']['port'] = 3306;
$config['db']['username'] = 'yoursiteusernamexenforo';
$config['db']['password'] = 'yourpasswordxen';
$config['db']['dbname'] = 'yourdbusernamexenforo';

and WP you should config:

// ** MySQL settings - You can get this info from your web host ** //
/** The name of the database for WordPress */
define( 'DB_NAME', 'yourdbusernamexenforo' );
/** MySQL database username */
define( 'DB_USER', 'yoursiteusernamexenforo' );
/** MySQL database password */
define( 'DB_PASSWORD', 'yourpasswordxen' );
/** MySQL hostname */
define( 'DB_HOST', 'localhost' );[

The error above cause: connection to database refused, Xenforo can not connect to WP
 

Kilany

Member
Registered
Joined
Jan 29, 2020
Messages
23
Points
13

Reputation:

@kiniemxua I still have problem with this

Code:
ErrorException: [E_WARNING] Invalid argument supplied for foreach() in src/addons/ThemeHouse/XPress/RemoteHandler/Account.php at line 142
XF::handlePhpError() in src/addons/ThemeHouse/XPress/RemoteHandler/Account.php at line 142
ThemeHouse\XPress\RemoteHandler\Account->findRemoteAccounts() in src/addons/ThemeHouse/XLink/Admin/Controller/Userlink.php at line 50
ThemeHouse\XLink\Admin\Controller\Userlink->actionIndex() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 350
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 257
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchFromMatch() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 113
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 55
XF\Mvc\Dispatcher->run() in src/XF/App.php at line 2184
XF\App->run() in src/XF.php at line 391
XF::runApp() in admin.php at line 13

After set the WP config the same Xenforo config database, Must I install & setup the WP correct ?

There something missing !
 

kiniemxua

Well-known member
Registered
Joined
Jun 30, 2019
Messages
61
Points
53

Reputation:

@Kilany creat an admin acc and send for me take a look!
Or you can check:
Is the wp table available? If so, you should delete it to reinstall from the beginning.
Have you added the wp link to Xlink yet?
 
Last edited:

Kilany

Member
Registered
Joined
Jan 29, 2020
Messages
23
Points
13

Reputation:

@kiniemxua First I link it the WP with Xlink and the linked has working then must I install the WP to join into xenforo database, the table WP on the database xenforo are 12 tables start with wp_, So I delete the tables from xenforo database then I reinstall again that is same, I am not sure it that want Like API access.
 

kiniemxua

Well-known member
Registered
Joined
Jun 30, 2019
Messages
61
Points
53

Reputation:

@Kilany read these steps:

- Install Wp in the forum folder:

+ Root forum in the puplic_html and wp will be /wordpress
+ Root forum in the sub folder, wordpress will be /forum/wordpress

- Upload Xpress and install
- Add Xpress link
- Active plugin in Wordpress.

Done!
 

Kilany

Member
Registered
Joined
Jan 29, 2020
Messages
23
Points
13

Reputation:

@kiniemxua Till now okay but still have problem when edit the xlink on Xenforo and save it will showing problem with API call to 'Blog' failed: Request blocked by remote installation in it, But he will save it after showing the error API.

And WordPress Control Panel under setting must Xpress option there but is not available, Already Active plugin in Wordpress
 
Top